POTREBUJETE POMOČ? 07/81 46 300 info@zrno.si Facebook stran Zrno

Novice

30. 01. 2021
SEMENA ZRNO
Z blagovno znamo Semena Zrno do uspešnih vrtnin; vse od zelenjave do cvetlic!
18. 01. 2021
SEMENSKI KROMPIR
Katero sorto izbrati? Pri nakupu krompirja, je na voljo veliko podatkov za vsakega pridelovalca že na deklaraciji. Med najpomembnejše podatke bi lahko uvrstili ime sorte, kalibražo (debelina) semena in vzgojna stopnjo krompirja.
12. 01. 2021
SEMENSKA KORUZA KWS
Uspešni na vseh poljih! Na voljo vam je novi katalog, v katerem ponujamo pester izbor semen KWS.
10. 01. 2021
SETVENI PLATOJI
Kako izbrati ustrezen setveni plato? Ali ste vedeli, da je najprimernejša posoda za setev setveni plato? Setvene platoje srečamo iz več materialov. Najbolj izolativni so stiroporni platoji, kar je posebej pomembno pri sadikah, ki potrebujejo višje temperature.
14. 12. 2020
EKO SKLAD SUBVENCIJE ZA OBNOVO FASADE
Fasada je ogledalo vsake hiše, ki domovanje ščiti pred zunanjimi vplivi. Obnova fasade ni poceni. Je pa izolacija v obdobju, ko so cene energentov vedno višje, ključnega pomena za znižanje stroškov ogrevanja.
14. 12. 2020
STROJNI ALI ROČNI OMETI?
Omet je eden najbolj izpostavljenih delov našega doma, ki mora zdržati desetletja. Izvedba in material morajo biti brezhibni. Zato se pojavi vprašanje ali so boljši strojni ali ročni ometi in katera vrsta ometov jeza vas idealna?
14. 12. 2020
Bogener opečna strešna kritina
Opečne strešne kritine so naravne in okolju prijazne. Glavne prednosti opečnih strešnih kritin so visoka odpornost na sončno sevanje, mraz in zunanje vplive, negorljivost in izjemno dolga življenjska doba.
Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG