POTREBUJETE POMOČ PRI SPLETNEM NAKUPU? Pišite na: info@zrno.si Facebook stran Zrno

VRT 100% ORGANSKO GNOJILO

Šifra artikla: 144711
Plantella
Tekoče organsko hranilo iz izvlečka morskih alg

CENA:

7,07 €
(z vključenim DDV)
Predvidena dobava: Na zalogi

Dodaten opis:

Visokokakovostno tekoče organsko hranilo iz izvlečka morskih alg z dodanimi vitamini poskrbi za zdrav razvoj, bujno cvetenje, večji pridelek, boljšo kakovost plodov ter poln okus.


Organsko gnojilo Bio Plantella Vrt je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine hranil. Glavna sestavina organskega hranila Bio Plantella Vrt so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Ko rastlini dodamo gnojilo, se okrepi koreninski sistem, kar omogoča optimalen sprejem anorganskih snovi iz zemlje in bolj zdrav razvoj, bujno in podaljšano cvetenje. Z rednim dognojevanjem rastlini občutno povečamo metabolizem in pospešimo rast, povečamo pridelek, zviša pa se tudi odpornost rastlin proti pozebi in druge stresnim pogojem. Z dodanimi vitamini gnojilo podpira tudi zdravo in enakomerno rast ter tvorbo okusnih in sočnih plodov.


Uporaba:

Gnojilo je primerno za vrtnine sadno drevje, balkonske in okrasne rastline. Za pripravo 1 l hranilne raztopine potrebujete 10 ml gnojila. Gnojilo lahko uporabljate za zalivanje ali foliarno. Priporočljivo je foliarno gnojenje sadnega drevja, vrtnin, trate in okrasnih grmovnic, in sicer v koncentraciji 100 ml / 10 l vode.

Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG