POTREBUJETE POMOČ PRI SPLETNEM NAKUPU? Pišite na: info@zrno.si Facebook stran Zrno

STRUNAL 1KG

Šifra artikla: 112077
Agrolit
Učinkovito in naravno proti strunam v vrtu

CENA:

8,76 €
(z vključenim DDV)
Predvidena dobava: Na zalogi

Dodaten opis:

Specialno gnojilo s počasnim razpadanjem. Čas razpadanja gnojila traja 14 dni ob prisotnosti vlage. Kombinacija hranil kalcija in dušika povečuje učinkovitost pridelave pridelka, saj je obilen, kakovosten in brez poškodb. Z razpadanjem dušika v cianamidni obliki dosežemo: gnojenje, obnovo tal, rastline pa so odpornejše na vremenske razmere in škodljivce.


OB KONČANJU REAKCIJE, V ZEMLJI OSTANETA SAMO ZAŽELJENA DUŠIK IN KALCIJ IN NIČ DRUGEGA!


TIP GNOJILA: Kalcijev cianamid.


SESTAVA: Skupni dušik (N) 19 %, kalcij (CaO) 50%.


PODROČJE UPORABE: Uporablja se za gnojenje vrtnih kultur kot so: kapusnice (zelje, cvetača, brokoli, ohrovt), repa, kjer se pojavljajo glivne bolezni. Poleg gnojenja ima tudi učinek obnove zemlje, torej pripravo za njihovo saditev/sajenje.


PRIPOROČLJIVO DOZIRANJE: Uporabljamo ga lahko celo leto na dva načina: če želimo zemljo popolnoma obnoviti ga uporabimo v jesen in spomladi. Sejemo in sadimo 14 dni po trosenju. Potrosimo ga v globini 5 – 10 cm ali še globje, hkrati lahko trosimo tudi po površini 80 –100 m2 (zvrhano pest). Deluje 5 cm globoko, zato je priporočljivo, da imajo ob gnojenju kulture daljši koreninski sistem od 5 cm. Gnojimo vedno vlažno zemljo, ali pa suho izdatno zalijemo. Vlaga je nujno potrebna, da gnojilo začne učinkovati.


PREDNOSTI:

• Učinkovito in naravno proti strunam v vašem vrtu

• Dušik se ne izpira in ne onesnažuje podtalnice, se ne nabira v obliki nitratov v rastlinskem tkivu, ter v zemlji ne pušča nobenih ostankov

• Obnovi zemljo v kateri so prisotni polži, bramorji, strune in tako omogoči kvaliteten pridelek

• Zdravi plodovi

Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG