POTREBUJETE POMOČ PRI SPLETNEM NAKUPU? Pišite na: info@zrno.si Facebook stran Zrno

ORGANSKO GNOJILO ZA PARADIŽNIKE 1L

Šifra artikla: 145453
Plantella
Organsko gnojilo iz rjavih morskih alg

CENA:

7,38 €
(z vključenim DDV)
Predvidena dobava: Na zalogi

Dodaten opis:

Visoko kakovostno organsko gnojilo iz rjavih morskih alg je idealno za gnojenje vseh vrst plodovk (paradižnikov, paprik, kumar, jajčevcev, bučk …).


100 % Organsko gnojilo za paradižnike je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine hranil. Glavna sestavina organskega hranila so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Ko rastlini dodamo gnojilo, se okrepi koreninski sistem, kar omogoča optimalen sprejem anorganskih snovi iz zemlje in bolj zdrav razvoj, bujno in podaljšano cvetenje. Gnojilu je dodan tudi naraven Kalij, ki zagotavlja razvoj zdravih in sočnih plodov. Z rednim dognojevanjem rastlini občutno povečamo metabolizem in pospešimo rast, povečamo pridelek, zviša pa se tudi odpornost rastlin proti pozebi in druge stresnim pogojem.


Uporaba:

Gnojilo je posebej primerno za vse vrste paradižnikov in ostalih plodovk. Za pripravo 1 l hranilne raztopine za paradižnike potrebujete 15 ml gnojila, za ostale plodovke pa zadostuje mešanica 10 ml gnojila na 1 l vode. S pripravljeno raztopino zalivamo vsakih 10 – 14 dni.

Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG