POTREBUJETE POMOČ PRI SPLETNEM NAKUPU? Pišite na: info@zrno.si Facebook stran Zrno

NUTRISEL PLUS 250ML

Šifra artikla: 557866
Lek veterina
Dopolnilna krmna mešanica z vitamini, aminokislinami in selenom za vse vrste in kategorije živali

CENA:

4,99 €
(z vključenim DDV)
Predvidena dobava: Na zalogi

Dodaten opis:

NutriSel plus je kombinacija 13 vitaminov, petih esencialnih aminokislin in selena.

NutriSel plus ima novo, izboljšano formulo, ki zagotavlja še več hranljivih snovi za še boljšo proizvodnjo živali. K našim trem standardnim aminokislinam smo dodali še valin, peto limitirajočo esencialno aminokislino v prehrani živali. Valin ima pomembno vlogo pri regulaciji krvnega sladkorja in s tem pri oskrbi telesnih organov z energijo. Glavna vloga valina je sodelovanje pri sintezi mišičnih beljakovin, zato je valin nujen za normalno rast in razvoj. NutriSel plus z dodatkom valina zagotovi telesu dodatno energijo, posebno, ko je žival na vrhu proizvodnje.

NutriSel plus priporočamo v primeru vakcinacij, menjave obroka, odstavitev, transporta živali, temperaturnih stanjih ter pri stresnih stanjih, ko je možen pojav pomanjkanja vitaminov in aminokislin. Sestavine v NutriSelu plus povečujejo tek, povečjo prirast, izboljšajo izkoriščanje krme in nesnost. Ugodo vplivajo tudi na razvoj dlake in perja.

NutriSel plus sodeluje pri odpravi prehranskih neravnotežij in pri krepitvi imunskega sistema za boj proti različnim vplivom okolja.

NutriSel plus dajemo živalim v vodo za pitje, mleko ali v mlečni nadomestek.

Doziranje

Perutnina
100 ml NutriSel plus vodotopnega praška zmešamo v 200 l vode za pitje. To je dnevna doza za 1.250 nesnih kokoši, 2.000 jarkic, 2.000 do 2.500 piščancev ali 500 puranov.

Teleta, žrebeta, prašiči in breje svinje
2 mi NutriSel plus vodotopnega praška dnevno na žival, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Jagneta in kozliči
4 ml (eno čajno žličko) NutriSel plus vodotopnega praška dnevno za pet živali, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Pujski
4 do 8 ml (eno do dve čajni žlički) NutriSel plus vodotopnega praška dnevno za deset živali, v vodi za pitje, mleku ali mlečnem nadomestku.

Doječe svinje, krave in konji
5 ml NutriSel plus vodotopnega praška dnevno na žival, v vodi za pitje.

Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG