POTREBUJETE POMOČ? 07/81 46 300 info@zrno.si Facebook stran Zrno

OLJE ZA ŠKROPLJENJE 250ML

Šifra artikla: 145487
Plantella
Naraven insekticid in akaricid

CENA:

8,17 €
(z vključenim DDV)
Predvidena dobava: Na zalogi

Dodaten opis:

Povsem naraven insekticid in akaricid, ki hitro uniči vse razvojne stadije škodljivih žuželk, kot so kapar, listne uši in pršice.


Bio Plantella Olje za škropljenje je kontaktni insekticid in akaricid v obliki koncentrata za pripravo emulzije (EC). Namenjen je zmanjševanju populacije škodljivih žuželk in pršic in drugih škodljivih organizmov na pečkatem sadnem drevju (jablane, hruške), koščičastem sadnem drevju (breskve, nektarine, marelice, češnje, višnje, slive), lupinarjih (oreh, leska, mandelj, kostanj), trti, figi, kakiju, aktinidiji, krompirju, lesnatih okrasnih rastlinah in okrasnih drevesih. Uporablja se lahko tudi na agrumih, oljki, tobaku, jagodičevju z izjemo jagod (robide, ostrožnice, maline, ameriške borovnice, ameriške brusnice, ribez, kosmulje, šipek, murva, bezeg) in sadikah gozdnega drevja v drevesnicah.


Način delovanja: Sredstvo je kontaktni insekticid in akaricid, ki deluje na vse razvojne stadije škodljivih žuželk in pršic (odrasle osebke, gibljive oblike in jajčeca). Aktivna snov parafinsko olje ima fizikalni način delovanja. Škodljive žuželke in pršice prekrije s tanko prevleko olja, ki je nepropustna za zrak, s čimer onemogoči dostop kisika in posledično povzroči zadušitev.

Koramic
Petrokemija
Quarzolith
Nexe
Elixir Zorka
AgriMax
KWS
Sunoko
Zrno
Silotite
Durpeta
Wienerberger
ZrnoKem
CVETLICE DORNIG